Илюзията ще бъде, толкова голяма, толкова обширна, че ще избегне

...
 Илюзията ще бъде, толкова голяма, толкова обширна, че ще избегне
Коментари Харесай

Плановете на слугите на Дявола - Илюминати

 Илюзията ще бъде, толкоз огромна, толкоз обширна, че ще избегне тяхното схващане. Тези които я видят, ще бъдат сметнати за луди. 
   Ще създадем разграничени фронтове, с цел да ги възпрем да видят връзката сред нас. Ще се държим като че ли не сме свързани, с цел да поддържаме тази заблуда. Нашата цел, ще бъде реализирана капка по капка, с цел да не предизвикаме съмнение. Това, също по този начин, ще ги предотврати да усетят настъпващите промени до момента в който се случват.
   Ние постоянно ще стоим над относителното поле, на тяхното разбиране, тъй като ние знаем тайните на безспорното. Ние ще работим дружно постоянно, и ще останем свързани с нашата кръв и мистериозност. Смъртта ще пристигна при този, който приказва. Ние ще държим животът им къс, и техните мозъци слаби, преструвайки се че вършим противоположното. Ние ще използваме нашето познание на науката и технологията по неосезаем метод, тъй че да не виждат какво се случва. Ние ще използваме меки метали (пломби ), състаряващи артикули и успокоителни , в тяхната храна  и вода , също и въздухът . Те ще бъдат издебнати от отровите ни, където и да се извърнат.
   Меките метали ще ги накарат да полудеят. Ние ще обещаем да намерим лек, само че в това време ще им даваме още токсини. Отровите ще бъдат всмукани през тяхната кожа и уста, ще им съсипят мозъкът и репродуктивната система. От всичко това децата им ще се раждат мъртви , само че ние ще скрием тази информация. Отровите ще са скрити във всичко което ги заобикаля, в това което ядат, пият, носят и дишат.
   Трябва да сме деликатни в разпространяването на отровите, тъй като те могат да виждат надалеч. Ние ще ги научим, че отровите са положителни, със занимателни картинки и музикални тонове. Онези ще потърсят помощ. Ще ги съберем и научим да популяризират нашите токсини. Те ще видят нашите артикули употребявани във филми и ще привикнат към тях, само че в никакъв случай няма да осъзнаят същинския им резултат.
   Когато раждат, ние ще инжектираме токсини в кръвта на техните деца (ваксини ) и ще ги убедим че е за тяхно положително. Ние ще стартираме овреме, когато мозъкът им е още кръхък, ще се насочим към децата с това което обичат най-вече, сладките неща. Когато зъбите им се скапват ние ще ги пълним с метали, които ще убият техния разсъдък и ще им откраднат бъдещето. Когато тяхната дарба за учене е афектирана, ние ще създадем медицина, която ще ги прави още по заболели и ще аргументи други заболявания. Ние ще ги създадем податливи и слаби пред нашата власт.
   Те ще порастват депресирани, мудни и едва ли, и дойдат ли те при нас за помощ, ние ще им даваме още отрова. Ние ще фокусираме вниманието им към пари и материални неща, с цел да може те в никакъв случай да не се свържат със вътрешното си аз. Ние ще разсейваме със развратничество, външни удоволствия и игри, с цел да може те в никакъв случай да не станат едно, със единството на всичко. Техните мозъци ще принадлежат на нас и те ще вършат каквото ние кажем. Ако те откажат, ние ще намерим способи да го убедим. Ще използваме страхът като наше оръжие.
   Ние ще откриваме държавни управления и ще основем другите страни вътре. Ние ще притежаваме всички страни. Ние постоянно ще крием нашата цел, само че ще продължаваме проекта. Те ще извършват тежката работа за нас, а ние ще преуспяваме от техния труд. Нашите фамилии в никакъв случай няма да се смесят със техните. Нашата кръв би трябвало да е чиста постоянно, тъй като това е метода.  Ще ги караме да се избиват когато ни угажда. Ще ги разделяме чрез политика, доктрина, народност, раса  и религия .
  Ние ще направляваме всички аспекти на техният живот, и ще им споделяме какво да мислят и по кое време. Ние ще ги съпровождаме нежно и деликатно, карайки ги да си мислят, че те управляват себе си. Ние ще предизвикваме неприязън всред тях, посредством нашите партии. Като светлина изгрее сред тях, ние ще я изгасим посредством присмиване или гибел, което ни е най-удобно. Ще ги накараме да си изтръгват сърцата един на различен, и да избиват личните си деца. Ние ще реализираме това употребявайки омразата като наш съдружник, яростта като наш другар. Омразата изцяло ще ги заслепи, и в никакъв случай няма да схванат, че от техните спорове, ние изплуваме като техни господари. Те ще са прекомерно заети, да се избиват. Те ще се къпят в личната си кръв и ще убиват съседите с, до когато ние сметнем, че е нужно.
   Ние ще имаме голяма полза от това, те няма да ни видят, тъй като те не могат да ни видят . Ние ще продължаваме да преуспяваме от техните войни и тяхната гибел. Ние ще повтаряме това, още веднъж и още веднъж, до момента в който нашата последна цел е реализирана. Ние ще продължаваме да ги караме, да живеят в боязън и гняв, чрез картинки  и звуци . Ние ще използваме всички принадлежности, които имаме, с цел да реализираме това. Инструментите ще са предоставени от техния труд. Ние ще ги накараме да ненавиждат себе си, и техните съседи.
   Ние постоянно ще крием божествената истина от тях, че те всички са едно. Това те в никакъв случай не би трябвало да знаят! Те в никакъв случай не би трябвало да схванат, че светът е заблуда, те би трябвало постоянно да мислят че не са равни. Капка по капа, капка по капка, ние ще напредваме към нашата цел. Ние ще превземем тяхната земя, запаси и благосъстояние, с цел да упражним цялостен надзор върху тях. Ще ги подмамим да одобряват закони, които ще лишават дребната независимост, която те имат.
   Ние ще установим парична система която ще ги плени вечно, задържайки тях и техните деца в дълг. Когато те се сплотят дружно, ние ще ги обвиним в закононарушения и ще предоставим друга история пред света, тъй като, ние ще държим цялата медия . Ние ще използваме нашата медия, да направляваме притока на информация и техните страсти, в наша изгода. Когато те се надигнат против нас, ние ще ги смажем като инсекти, та те са по малко и от това. Те ще бъдат безпомощни да създадат каквото и да е, тъй като те няма да имат оръжия. Ние ще наемем някой от техните да извършват нашия проект, ние ще им обещаем безконечен живот, само че безконечен живот те в никакъв случай няма да имат, тъй като те не са от нас.
   Тези вербуващи ще бъдат наречени ,,посветени "  (масони) и ще бъдат индоктринирани да имат вяра на подправени церемонии на прекосяване, към по високо битие. Членовете на тези групи ще си мислят че са един от нас, не осъзнавайки истината. Те в никакъв случай не би трябвало да научават тази истина, тъй като те ще се извърнат против нас. За тяхната работа те ще бъдат наградени със земни неща и велики трофеи, само че в никакъв случай не ще станат безсмъртни, присъединявайки се към нас. Никога няма да получат светлината и да пътуват сред звездите. Те в никакъв случай няма да доближат по-висше битие, тъй като убийството на личния си тип, ще предотврати прекосяваме към по-висшето прояснение. Това те в никакъв случай няма да узнаят. Истината ще им бъде скрита в лицето, толкоз близо, че те няма да съумеят да се концентрират, до момента в който е прекомерно късно.
   О да, толкоз внушително ще бъде илюзията за независимост, че те в никакъв случай няма да осъзнаят че са ни плебеи. Когато всичко е на място, действителността която ние ще сме основали за тях, ще ги има. Тази действителност ще бъде техен затвор. Те ще живеят във илюзия. Когато нашата цел е реализирана, нова епоха на владичество ще започне (Новия международен ред). Техните мозъци ще бъдат лимитирани от техните вярвания, вярвания които сме основали, от времена незапомнени. НО в случай че те схванат че са ни равни, ще ги заличим. ТОВА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ЗНАЕ.
    Ако в миналото схванат, че дружно могат да ни победят, те ще подхващат деяние. Те в никакъв случай, но в никакъв случай не би трябвало да схванат какво сме сторили, създадат ли го, няма да има къде да бягаме. Защото ще е елементарно да се види кои сме, един път падне ли воала. Нашите дейности ще разкрият кои сме, а те ще ни изловят и никои на света, няма да ни даде заслон. Това е тайното съглашение, по което ние ще живеем нашите останали, сегашни и бъдещи животи. А тази действителност ще се издигне доста генерации и животи. Това съглашение е запечатано със нашата кръв. Ние, тези които от небето на земята дойдохме. Това съглашение би трябвало в никакъв случай, но в никакъв случай да не се знае че съществува. Трябва в никакъв случай, но в никакъв случай да не се написа или да се приказва за него. Съзнанието което ще провокира, ще разсъни яростта на ГЛАВНИЯ СЪЗДАТЕЛ върху нас. А ние ще бъдем хвърлени назад в дълбините откъдето дойдохме, и ще останем там до края на самата безкрайност.
illuminatibg
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР